Hoppa till huvudinnehållet

104 kvadratmeter stort hus i Sunne sålt

Publicerad:

Fastigheten på Lövåssätter 7 i Sunne har fått nya ägare.

Köpare är Sandra Sofia Svelander och Johan Fredrik Wennberg, båda 34 år, och säljare är Maria Malin Veronica Svensson och Karl Adam Johannes Gullström. Köpet blev klart i oktober 2023 och priset blev 1 725 000 kronor. Husets byggår är 1980 och det har en boyta på 104 kvadratmeter samt en tomt på 4 947 kvadratmeter.

De senaste tolv månaderna har det sålts två hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Mallbacken 330, som gick för 2 500 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSunneSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.