Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Sunne efter tapp i tredje perioden mot Hammarö

Publicerad:
Sunne IK förlorade mot Hammarö HC
Sunne IK förlorade mot Hammarö HC

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Sunne hemma mot Hammarö i hockeytvåan västra C herr. Bortalaget Hammarö avgjorde i tredje perioden, och vann med 6-3 (1-2, 1-0, 4-1).

– Ja, denna förlust känns mycket tyngre än tidigare, 2-1 efter första kändes rättvist, Hammarö får bra tryck på oss i andra så 2-2 efter två perioder är vi nöjda med, i starten på tredje så drar vi på oss en utvisning som de gör 2-3 på och sedan får vi jaga och öppnar upp oss, men totalt sett gör vi återigen en bra insats sett över 3 perioder, tycker vi är värda poäng ikväll, kommenterade Sunnes tränare Mikael Johansson.

Första perioden var jämn. Hammarö inledde bäst och tog ledningen genom Victor Sandberg efter 6.57, men Sunne kvitterade genom Anton Larsson. Och Sunne hann också ta ledningen, genom Martin Gerdin. Efter 18.04 i andra perioden nätade Herman Johansson, framspelad av Viktor Magnusson och Hannes Wilhelmsson och kvitterade för Hammarö. Hammarö tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.05 genom Anton Forsell, och gick upp till 2-4 innan Sunne svarade.

Till slut blev det 3-6 till Hammarö.

Hammarös Viktor Magnusson hade tre assists och Victor Sandberg gjorde två mål och ett assist.

Sunne har en vinst och fyra förluster och 10–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hammarö har fyra vinster och en förlust och 22–12 i målskillnad.

Det här betyder att Sunne nu ligger på åttonde och sista plats i tabellen, och Hammarö är på första plats.

Nästa motstånd för Sunne är Åmål. Lagen möts söndag 19 november 16.00 i Helmia Arena.

Artikeltaggar

Hammarö HCHelmia arenaHockeytvåan Västra CIshockeySunne IK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.