Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet i Sunne köpt för 2 300 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på adressen Askerudssätter 48 i Sunne har fått en ny ägare.

Köpare är Erik Daniel Wall, 67 år, från Huddinge och säljare är Johan Fredrik Wennberg och Sandra Sofia Svelander. Köpet blev klart i september 2023 och priset blev 2 300 000 kronor. Huset har en boyta på 71 kvadratmeter.

I fastigheten ingår 6 hektar skogsmark.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i mars en gård, på Östanbjörke 235. Där blev priset för en 12 hektar stor gård 950 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSunneSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.