Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till lantbruksfastighet i Stöllet – 1 150 000 kronor blev priset

Publicerad:

Fastigheten på adressen Södra Torp 46 i Stöllet har fått nya ägare.

Köpare är Gerda och Peter Engelbart från Gunnarskog och säljare är Pieter Johannes Groot och Marianne Ingrid De Jong. Köpet blev klart i juli 2023 och priset blev 1 150 000 kronor. Det 110 kvadratmeter stora huset är byggt 1936. Till det hör en tomt på 4 000 kvadratmeter.

Fastigheten omfattar också 2 hektar åkermark, 1 hektar betesmark och två ekonomibyggnader på 157 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStölletTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.