Hoppa till huvudinnehållet

Emtarna bröt tunga sviten mot Norrstrand

Publicerad:
IS Emtarna spelade lika mot Norrstrands IF

Fyra förluster i rad i division 3 Värmland dam i fotboll fick räcka. Hemma mot Norrstrand bröts den tuffa sviten för Emtarna, även om det inte räckte till seger. Det blev 1-1 (0-0) i matchen på söndagen.

– Vi är jättenöjda med resultatet! Vi behövde en förändring i vårt spel då vi åkt på väldigt många förluster senaste tiden. Många skadade var tillbaka och de gjorde ett lyft på planen. Vi behövde det här för kommande matcher, en liten boost för självförtroendet, kommenterade Emtarnas tränare Nora Myrén.

Linn Pettersson gjorde hemmalagets mål, Nora Augustsson Norrstrands.

Det här var Emtarnas andra oavgjorda match den här säsongen. Resultatet innebär att Emtarna ligger kvar på sjunde plats och Norrstrand på fjärde plats i tabellen.

I nästa match möter Emtarna Torsby borta på söndag 24 september 16.30.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIS EmtarnaNorrstrands IFPrästbols IP

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.