Hoppa till huvudinnehållet

Lysvik kryssade mot Lesjöfors

Publicerad:
Lesjöfors IF spelade lika mot Lysviks IF Herr

I halvtid ledde Lesjöfors matchen på hemmaplan i division 6 Värmland norra herr i fotboll mot Lysvik med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Lysvik in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Lysviks lagledare Kristina Svensson kommenterade matchen:

– Lesjöfors borta är en tuff uppgift och vi startar matchen mycket trevande och får inte till det i första halvlek. Andra kommer vi däremot ut som ett helt nytt lag som verkligen försöker spela boll på en mycket svårspelad plan. Inställningsmässigt helt annorlunda också mot första, när nu hela truppen krigar för poäng i varje duell. Vi vänder och leder med 3-1 men när sedan matchen blir helt sönder hackad av avblåsningar och kort, blir det svårt att hålla ihop det. Så vi får nog vara nöjda med en poäng till slut.

Anton Björkman, Robin Eriksson och Hampus Gjermandsen gjorde Lesjöfors mål, medan Joel Nilsson 2 och Gustav Eriksson stod för gästernas målgörande.

Med två omgångar kvar är Lesjöfors på tredje plats i tabellen, och Lysvik är på sjätte plats.

Lysvik tar sig an Bergsäng i nästa match hemma söndag 24 september 11.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollLesjöfors IFLysviks IF herrStålvallen

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.