Hoppa till huvudinnehållet

André Lundins mål räckte inte för Gettjärn mot Nordmark/Filipstad

Publicerad:
Gettjärns IF förlorade mot Nordmarks IF/Filipstads FF

Gettjärn räckte inte till mot Nordmark/Filipstad på hemmaplan i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Matchen på lördagen slutade 5-1 (2-1) till Nordmark/Filipstad.

– Vi möter seriens klart bästa lag och vi visste att det skulle bli tufft. Vår taktik var att försvara oss och ta vara på våra chanser när vi väl fick de. Vi lyckas skapligt med det i första halvlek och ställningen är då 1-2. Vi forsätter på samma sätt i andra men när de sätter 3-1 på straff och sedan släpper vi in 2 till. Tufft att försvara sig emot deras klasspelare. Men bara att ta nya tag till helgen för vi har chansen än att fixa nytt kontrakt fortfarande, kommenterade Gettjärns tränare Stefan Martinsson.

Nordmark/Filipstads målskyttar var Kenny Rundh 4 och Josef Henriksson, medan André Lundin gjorde målet för Gettjärn.

Med två omgångar kvar är Gettjärn sist i serien, medan Nordmark/Filipstad leder serien.

Söndag 24 september 16.00 spelar Gettjärn borta mot Viking/NVFF.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollGettjärns IFKlätteviNordmarks IF/Filipstads FF

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.