Hoppa till huvudinnehållet

Västanåstipendium till Arwin och Sedra

Publicerad:
Sedra Nbo och Arwin Strandberg, glada mottagare av Västanås ungdomsstipendium
Sedra Nbo och Arwin Strandberg, glada mottagare av Västanås ungdomsstipendium Foto: Jeppe Blomgren

Arwin Strandberg och Sedra Nbo har båda medverkat i Västanå musik & teaters föreställning Solens dotter och har spelat teater i Unga Västanå i många år. Förra året fick teatern en penninggåva från Region Värmland till 50-årsjubileet som var dedikerad för ungdomsverksamheten. Nu fortsätter teatern med priset i egen regi som en uppmuntran och erkännande till talanger som för Västanås berättartradition vidare, i år alltså Arwin och Sedra. Teaterchefen Leif Stinnerbom delade ut stipendierna på scenen framför den fullsatta salongen efter sista föreställningen för Solens dotter.

Artikeltaggar

FöreställningarLeif StinnerbomNboRegion VärmlandStipendierTeaterUnga Västanå

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.