Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Sunne trots mål av Arvid Ljudén och Hugo Lykken

Publicerad:
IFK Sunne förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll

Sunne räckte inte till mot IFK Kristinehamn på hemmaplan i division 4 Värmland herr i fotboll. Matchen på söndagen slutade 4-2 (1-1) till IFK Kristinehamn.

– Ett hårt skade- och sjukdomsdrabbat Sunne leder matchen och är det bättre laget fram till 55:e minuten. Då drabbas laget av en utvisning och det unga Sunnelaget får inrikta sig på att försvara ledningen. Kristinehamn kommer in i matchen och vänder sista 30 till en 4-2 seger, tyckte Sunnes tränare Stefan Persson, efter matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Sunne tog ledningen i 23:e minuten, genom Arvid Ljudén.

IFK Kristinehamn kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Jakob Carlson. Direkt efter pausen nätade Hugo Lykken och gav Sunne ledningen på nytt.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Douglas Andersson och kvitterade för IFK Kristinehamn.

William Ljung gav IFK Kristinehamn ledningen med knappa kvarten kvar.

2-4-målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Leo Fielding slog till och gjorde mål. Fielding fullbordade därmed IFK Kristinehamns vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Sunne har en vinst och fyra förluster och 6–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Kristinehamn har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 14–8 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Sunne på åttonde plats i tabellen, medan IFK Kristinehamn är på tredje plats.

I nästa match möter Sunne Råtorp borta på lördag 16 september 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollIFK SunneNya Kolsvik

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.