Hoppa till huvudinnehållet

Hösten i Radio Fryksdalen

Publicerad:
Nu drar Radio Fryksdalen i gång sin hösttablå.
Nu drar Radio Fryksdalen i gång sin hösttablå. Foto: Börje Andersson

Nu är det dags att dra i gång hösttablån i Radio Fryksdalen. Först ut, fredagen den 1 september, är programmet Backspegeln. Lördagen den 2 september sänds programmen Bop’n’Roll och Exporadions dragspelsprogram. Programmen som kommer att förgylla fredags- och lördagskvällarna sedan under hösten är Lasses Svenska Pärlor, Önskebrunnen, Frantic, I afton dans, Yankee Wings, Country Bop, Ready for Country, Skivbaren, Bara Blues, Ramland Rockers, Lunchboxen med Ivar & Ols. Sunne Missionsförsamling och Fryksände Pastorat, som har hållit ställningarna i etern under hela sommaren, fortsätter sina sändningar söndagar och tisdagar.

Kommunalfullmäktige från Torsby och Sunne sänds ju även ut på denna radiostation.

Radio Fryksdalen sänder på frekvenserna 100,6 (Sunne/Torsby) och 104,1 (Norra Klarälvdalen) samt på webben.

Hela tablån och webbsändningarna finns på Radio Fryksdalens hemsida, radiofryksdalen.se där kan man även lyssna på programmen i efterhand då de ligger kvar i tre månader.

Artikeltaggar

DansFryksände distriktNöje/KulturRadio FryksdalenSunneSunne MissionsförsamlingTorsby

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.