Hoppa till huvudinnehållet

Ämtervik fortsätter att vinna

Publicerad:
Värmskogs SK förlorade mot Ämterviks FF
Värmskogs SK förlorade mot Ämterviks FF

Det går fortsatt bra för Ämtervik i division 5 Värmland västra herr i fotboll. På lördagen mötte laget Värmskog på Liljevallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Värmskog blev 5-0 (2-0).

– Vi gör vad vi ska och tar med oss tre poäng och har 5 olika målskyttar. Håller nollan och är helnöjda med matchen. Vi har spelat bra på slutet där målskyttet har lossnat och vi hjälper varandra i spelet på ett bättre sätt och grabbarna har en tydlig glädje i spelet där ute och då är vi riktigt bra, tyckte Ämterviks tränare Tomas Gunnarsson, efter matchen.

Segern säkrades av Ämterviks målskyttar, Johan Ahlberg, Andreas Gefvert, Simen Gravdal, Dawid Norell och Olof Palmberg.

Det här betyder att Värmskog ligger kvar på elfte och sista plats i tabellen, och Ämtervik på fjärde plats.

I nästa match möter Ämtervik Rottneros hemma på söndag 27 augusti 15.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollLiljevallenVärmskogs SK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.