Hoppa till huvudinnehållet

Ja till att bygga ut ridbanan

Publicerad:
Framför tältet finns en ridbana som nu ska byggas ut.
Framför tältet finns en ridbana som nu ska byggas ut. Foto: Karina Johansson

Miljö- och bygglovsnämnden beviljar en utbyggnad av ridbanan på fastigheten Gylleby 1:11.

Det har kommit in en ansökan om att bygga ut befintlig ridbana från dagens 60x20 meter till cirka 80x35 meter. Vilket miljö- och bygglovsnämnden alltså säger ja till. Efter utbyggnaden kommer ridbanan att bli cirka 2 800 kvadratmeter stor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastigheterSunneSunne Fastighets AB

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.