Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till villa från 1925 i Sunne

Publicerad:

Fastigheten på Hedåsen 10 i Sunne har fått nya ägare.

Per Ole, Sören Håkon och Ullastina Emma Lambrecht, har fått fastigheten som gåva av Mechthilde Hedwig Lambrecht och Jürgen Staub. Överföringen blev klar i april 2023. Husets byggår är 1925 och det har en boyta på 108 kvadratmeter. Tomten är 8 406 kvadratmeter.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för nio månader sedan en tomt, på Hedåsen 20. Där blev priset 1 450 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSunneSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.