Hoppa till huvudinnehållet

Nicola Zamberlan matchhjälte för Rottneros

Publicerad:
Rottneros IK vann mot Högboda IF

Rottneros vann hemmamatchen mot Högboda i division 5 Värmland västra herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Nicola Zamberlan.

– Det var en väldigt tuff match, speciellt när vi efter 25 minuter tappade Grankvist på grund av hans andra gula kort på tre minuter! Vi tappade dock inte fattningen och matchen var jämn fram till slutet av halvleken. Vi inledde andra halvlek väldigt starkt och skapade ett par målchanser, fram till den 62:a minuten då en försvarare fällde Hagelin i området. Zamberlan med sitt vanliga lugn skickade målvakten åt andra hållet och satte oss i 1-0. Det var många målchanser därifrån till slutet, men målen förblev 0-0 till slutet. Jag är väldigt stolt över mina killar, de spelade som ett lag och gav allt på planen, tyckte Rottneros tränare Toni Minoldo, efter matchen.

Rottneros har tre segrar och två förluster och 10–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Högboda har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Rottneros andra uddamålsseger den här säsongen.

Rottneros ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Högboda ligger på nionde plats.

I nästa omgång har Rottneros Värmskog borta på Liljevallen, tisdag 6 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland västraEkebyvallenFotbollHögboda IFRottneros IK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.