Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i vårt område

Publicerad:

Vill du veta om företag som har gått under i din kommun? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Boris M Bygg AB

Boris M Bygg AB leddes av Borislav Mirkovic och Branko Vujovic i Torsby. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva bygg, design- och inredningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2016-05-04 och konkursen inleddes 2023-05-26.

Issa Restaurang AB

Issa Restaurang AB med Saadaldeen Aljbawi i ledningen har försatts i konkurs i Norrköping. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2021-02-16, konkurs inleddes 2023-05-09.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.