Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 2 juni

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Bertil Forsberg

Västra Ämtervik

Bertil Forsberg, Folkesgården Västra Ämtervik har insomnat efter en tids sjukdom i en ålder av 76 år. Han var född på den gård där han även avslutade sina dagar. Han var yrkesverksam som elektriker och skogsbrukare och drev tillsammans med makan Lillemor skogsgården som nu engagerar den 9:e generationen. Jakt och idrott var hans stora passion där han följde barnbarn, barnbarnsbarn både på nära håll och på distans. Föreningsliv i form av jakt, skog, intresseorganisationer mm engagerade honom i nära nog 60 år. Närmast sörjande är makan Lillemor, dottern Ann-Katrin med familj, sonen Anders med familj, bröderna Georg och Yngve med familjer.

Artikeltaggar

Bertil ForsbergDödsfallVästra Ämtervik

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.