Hoppa till huvudinnehållet

Skogsveteranerna har haft årsmöte

Publicerad:
Foto: Charlotte Ferneman

Kamratföreningen Skogsveteranerna i Värmland M.O har hållit årsmöte.

Årsmötet var i år förlagt till Finnfallet i Sunne, onsdagen den 10 maj. Till ordförande för årsmötet valdes Lars-Erik Eld, Jössefors. Årsmötet inleddes med parentation för under året avlidna medlemmar.

Styrelsen för kommande verksamhetsår består av: Ordförande Lars-Erik Eld Jössefors, Kassör Mats Lindahl Karlstad, Sekreterare Bo Gunnarsson, Sunne, Ledamöter: Bengt Algotsson Sunne, Gunnar Johansson Nordmarkshyttan samt Sten Jonsson Karlstad, och Lennart Lokind Storfors. Vid årets slut var vi 106 medlemmar, pensionerade skogstjänstemän, lärare skogsägare med flera. Men det finns plats för fler.

Efter årsmötet fick vi intressant information av Malcolm Hardie om Finnfallet av idag. Idag är det inte bara utförsåkning på skidor som gäller utan Du kan även åka mountainbike i speciella banor utför.

Därefter var det avfärd till SG Broby och Brobygrafiska i Sunne där vi togs emot av Peter Norén som gav en mycket intressant information om deras utbildningar. Inte speciellt mycket skogligt, men mycket spännande att få en inblick i hur det går till att skapa vackra, färgglada och tidsenliga mönster i olika former för tryckeribranschen. Man trycker i alla fall på papper som kommer från skogen.

Skogsveteranerna vill rikta ett stort och varmt tack till alla inblandade på Finnfallet och SG Broby/Brobygrafiska som ställde upp, och gjorde besöket möjligt.

Artikeltaggar

FinnfalletJösseforsMänskligtPeter NorénSG BrobySkogStyrelserSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.