Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 30 maj

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Gerd Eltenius

Sunne

Gerd Eltenius, Sunne, har avlidit i en ålder av 83 år. Hon har haft tjänst som kyrkobokföringsassistent. Gerd var engagerad i kyrkans barn- och ungdomsverksamhet i Degerfors, Kila och Lysviks församlingar. Till intressena hörde musik, släktforskning och matlagning. Hon sörjes närmast av maken Jarl och sonen Niclas med familj.

Inger Olsson

Sunne

Inger Olsson, Sunne, har efter en kort tids sjukdom avlidit i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Artikeltaggar

DegerforsDödsfallKilaSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.