Hoppa till huvudinnehållet

148 kvadratmeter stort hus i Stöllet sålt för 270 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Osebol Bränna 1 i Stöllet av Lars Folke Jörléns dödsbo.

Nya ägare är Anette Kamma Österlund Iversen, 54, och Johan Pontus Cleve, 55, sedan tidigare boende på just Osebol. Priset blev 270 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i februari 2023. Huset har en boyta på 148 kvadratmeter.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i somras ett annat hus, på Eftnäs 2. Priset blev där 650 000 kronor, för det 90 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStölletTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.