Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Lysvik tas över av nya ägare

Publicerad:

Fastigheten på adressen Ransby 143 i Lysvik har fått nya ägare.

Köpare är Pär Lars Gustav Emanuelsson, 37, och Malin Maria Viström, 38, från Karlstad och säljare är Evert Berthold Larsson. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 1 250 000 kronor. Gården omfattar ett hus med en boyta på 120 kvadratmeter, åkermarker på 4 hektar och en skog på 12 hektar (samt ett skogligt impediment). På fastigheten står dessutom en ekonomibyggnad på 200 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLysvikSunne kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.