Mållöst för Ämtervik och Rinn

Publicerad:
Ämterviks FF spelade lika mot Rinns AIK

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Ämtervik tog emot Rinn i division 5 Värmland västra herr i fotboll på fredagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Ämterviks tränare Marcus Palmberg kommenterade matchen:

– Vi börjar matchen med bra energi och har flera bra lägen till ledning, vi är både etta och tvåa på bollen men avsluten räddas av Rinns duktige målvakt. Efterhand kommer Rinn in i matchen och i slutet av första halvlek skapar de några bra chanser. I andra halvleks början får vi inte samma tryck framåt och nu är Rinn lite hetare dock utan att skapa något riktigt farlig framåt. Vi byter in det vi har från bänken och lyfter fram en back extra för att skapa lite energi men idag ville inte bollen in. Vi gör det vi kan begära idag och tyvärr tappar vi 2 pinnar till täten. Vi hoppas att de skadade och bortresta spelarna snart är tillbaka för nu sliter vi hårt på ett tunt material, och så tar vi nya tag på torsdag mot Munkfors.

Ämtervik har tre segrar och två oavgjorda och 14–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rinn har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–6 i målskillnad. Det här var Ämterviks andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Ämtervik är kvar på fjärde plats, och Rinn stannar på tionde plats, i tabellen.

Ämtervik tar sig an Munkfors i nästa match borta torsdag 1 juni 19.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollLövviksvallenRinns AIK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare