Gettjärn föll hemma mot Edebäck-Uddeholm

Publicerad:
Gettjärns IF förlorade mot IFK Edebäck-Uddeholm

Gettjärn blev besegrade av Edebäck-Uddeholm på hemmaplan i division 6 Värmland norra herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 0-3 (0-0).

– Ännu en match där vi inte får in bollen även om vi skapar chanser för att kunna vinna matchen så har vi inte det rätta flytet. Första halvlek så får vi inte riktigt till det spelmässigt men vi skapar chanser. Men i andra så stämmer det bättre med vi bränner alldeles för mycket och de får bort bollarna på mållinjen. Edebäck giftigare på oss i de fasta situationerna å det avgör tyvärr. Tungt när Edebäcks ledare tycker att det är ett rån att de vinner med 3-0, tyckte Gettjärns tränare Stefan Martinsson, efter matchen.

Efter en mållös första halvlek tog Edebäck-Uddeholm ledningen i andra halvleken och hemmalaget lyckades inte resa sig.

För Edebäck-Uddeholm var det Olle Albinsson, Bedri Istrefi och Filip Olsson som blev målskyttar och fixade segern.

Gettjärn har fem förluster och 3–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Edebäck-Uddeholm har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 14–10 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Gettjärn ligger på tionde och sista plats medan Edebäck-Uddeholm har andraplatsen.

Fredag 2 juni 19.00 spelar Gettjärn hemma mot Ekshärad.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollGettjärns IFIFK Edebäck-UddeholmKlättevi

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare