Emil Holmberg tremålsskytt för Bjälverud

Publicerad:
Bjälveruds IK vann mot Rännberg/Velen

Emil Holmberg stod för ett hattrick när Bjälverud besegrade Rännb/Velen på hemmaplan med 6-1 (4-0) i division 7 Värmland nordöstra herr i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Magnus Gustavsson, Oskar Hedström och Johan Nilsson, målet för Rännb/Velen gjordes av Henrik Appel.

– Det är inget snack om att vi är det bättre laget idag. Vi för hela matchen med ett bra rull. Emil Holmberg är inne i ett målstim nu helt klart, men han får slita för det också och förtjänar varenda ett av målen. Alla gubbar var bra idag men jag vill också ge en extra eloge till Christopher Jonsson Sundqvist som var otroligt jobbig för motståndarna på mittfältet idag, kommenterade Bjälveruds ledare Johan Larsson.

Rännb/Velen har startat svagt och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Bjälverud har nio poäng.

Bjälverud tar sig an Nyedshov U i nästa match borta fredag 2 juni 19.00.

Artikeltaggar

BergvallenBjälveruds IKFotbollRännberg/Velen

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare