Nya ägare till gård i Torsby – pris: 7 000 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på adressen Röbjörkeby 61 i Torsby av Bror Hilding Sandbergs dödsbo.

Nya ägare är Linn Mikaela Sofie Eriksen, 25, och Hampus Anders Rådström, 27. Priset blev 7 000 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i april 2023. Gården innehåller ett hus med boyta på 190 kvadratmeter, betesmark på 6 hektar, åkermark på 6 hektar och en skog på 51 hektar. En ekonomibyggnad på 630 kvadratmeter finns också på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTorsbyTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare