Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 24 maj

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Annelise Jönsson

Sunne

Annelise ”Lisen” Jönsson, Sunne har i en ålder av 91 år stilla insomnat. Lisen flyttade som ung från Danmark till Sunne, där träffade hon sin Axel och tillsammans fick dom tre söner, där hemma i Södra Borgeby. Som ung var Lisen även med i sånggruppen Tre Generationer.

Under sitt yrkesverksamma liv arbetade hon som sömmerska. Intresset för föreningslivet har varit stort och hon var aktiv i Socialdemokraterna, kyrkan samt handikappidrotten under många år.

Hon sörjes närmast av sönerna med familjer.

Artikeltaggar

DödsfallSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.