Dödsfall 24 maj

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Annelise Jönsson

Sunne

Annelise ”Lisen” Jönsson, Sunne har i en ålder av 91 år stilla insomnat. Lisen flyttade som ung från Danmark till Sunne, där träffade hon sin Axel och tillsammans fick dom tre söner, där hemma i Södra Borgeby. Som ung var Lisen även med i sånggruppen Tre Generationer.

Under sitt yrkesverksamma liv arbetade hon som sömmerska. Intresset för föreningslivet har varit stort och hon var aktiv i Socialdemokraterna, kyrkan samt handikappidrotten under många år.

Hon sörjes närmast av sönerna med familjer.

Artikeltaggar

DödsfallSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare