Stark andra halvlek räckte för Sunne U

Publicerad:
IFK Sunne vann mot IK Viking

Första halvlek var mållös i matchen mellan Sunne U och gästande Viking/NVFF på Nya Kolsvik på söndagen. I andra halvlek var det dock Sunne U som var starkare och vann till slut med 2-1 i division 6 Värmland norra herr.

Sunne U:s målskyttar var Osman Ghulami och Yusuf Konateh, medan Ali Husseini gjorde målet för Viking/NVFF.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Viking/NVFF är sist, på tionde plats.

Sunne U tar sig an Lysvik i nästa match hemma söndag 28 maj 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollIFK SunneIK VikingNya Kolsvik

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare