Hoppa till huvudinnehållet

Lämnar till läsarna att bedöma själva

Publicerad:
Kristina Lundberg (C) lämnar i sin slutreplik till läsarna att göra en egen bedömning av det som hon och fullmäktiges ordförande Fredrik Andersson (M) har olika uppfattningar om.
Kristina Lundberg (C) lämnar i sin slutreplik till läsarna att göra en egen bedömning av det som hon och fullmäktiges ordförande Fredrik Andersson (M) har olika uppfattningar om. Foto: Henrik Holmberg/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Slutreplik.

Följande fråga uppfattar fullmäktiges ordförande inte höra till mötet samt bli en ”ordningsstörning” och försökte tysta:

”Tack herr ordförande, det har kommit till min kännedom att ordföranden har skickat ut information till gruppledare om kvällens möte genom Messenger som har gått till partiföreträdare för samtliga partier utom Centerpartiet och jag ser fram emot en förklaring från ordförande om varför han inte använder sig av gängse kanal som jag har uppfattat är e-post samt varför Centerpartiet utelämnas från viktig information från kvällens möte.

Herr ordförande jag har letat och letat efter mailet där du efterfrågar kontaktpersoner till en Messengergrupp men finner inget kan du vara vänlig och berätta om när den informationen har gått ut”

Efter dessa frågor blev jag beordrad av ordföranden att gå och sätta mig, vilket jag också gjorde.

Jag lämnar till läsarna att göra en egen bedömning. För den som vill lyssna så finns sammanträdet på sunne.se, fram till måndag går det också att se en inspelning.

Kristina Lundberg (C), gruppledare

Artikeltaggar

CenterpartietKommunstyrelsenKristina LundbergPolitik