Lysvik tappade ledning och fick se sig besegrat

Publicerad:
Olle Persson och hans Lysvik föll mot Edebäck-Uddeholm. Foto: Ingrid Larsson

Lysvik spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek i matchen i division 6 Värmland norra herr i fotboll mot Edebäck-Uddeholm på Edebäcksvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1-2, för Lysvik.

Lysviks lagledare Kristina Svensson kommenterade matchen:

– En match som jag känner att vi är värda poäng. Vi får ett mål bortdömt för offside och har två avslut i ribban. Men denna gången har vi inte marginalerna på vår sida. Bara att kriga vidare och hoppas på bättre utdelning nästa match.

Målgörare för Edebäck-Uddeholm blev Bedri Istrefi och Lukas Larsson och för Lysvik var det Olle Persson som hittade rätt.

För tabellens utseende betyder det här att Edebäck-Uddeholm ligger på andra plats medan Lysvik har fjärdeplatsen.

Söndag 28 maj 14.00 spelar Lysvik borta mot Sunne U.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraEdebäcksvallenFotbollIFK Edebäck-UddeholmLysviks IF herr

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare