Bäckalund föll mot Nyedshov U

Publicerad:
Bäckalunds IF förlorade mot IF Nyedshov

Bäckalund blev besegrade av Nyedshov U på hemmaplan i division 7 Värmland nordöstra herr i fotboll, där matchen på onsdagen slutade 0-2 (0-1).

– En jämn inledning av matchen där båda lagen skapar chanser. Vi kunde mycket väl ha tagit ledningen på en av våra lägen men istället gör Nyedshov 0-1 efter en hörna. Känns som att det blev avgörande för utgången av matchen. Vi är nöjda med laginsatsen och blickar vidare mot Söndag och hoppas att det studsar rätt för oss då, kommenterade Bäckalunds ledare Thomas Larsson.

Segern säkrades av Nyedshov U:s målskyttar, Sebastian Bohl och Harald Gillstedt Nilsson, som gjorde ett mål var.

Det här betyder att Bäckalund nu ligger på nionde och sista plats i tabellen, och Nyedshov U är på första plats.

Söndag 21 maj 15.00 spelar Bäckalund hemma mot Västanvik U.

Artikeltaggar

Bäckalunds IFFotbollGraneviIF Nyedshov

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare