Joel Nilsson matchhjälte för Lysvik mot Viking/NVFF

Publicerad:
IK Viking förlorade mot Lysviks IF Herr

Lysvik vann med 1-0 (1-0) borta mot Viking/NVFF i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Matchens enda mål stod Joel Nilsson för i första halvleken.

– Om förra helgens match var bra så var detta motsatsen! Vi börjar osäkert för vår del men efter cirka 15-20 minuter tar vi över matchen och för den resterande del av första halvlek. Andra halvlek är mest ett ställningskrig, inget riktigt spel från något av lagen. Några lägen åt båda håll och Viking/NVFF har något i ramen som närmast, men vi håller emot och plockar tre nya härliga poäng. Sammanfattningsvis en grinig tillställning där fokus låg mera på att klaga på domaren än att försöka spela fotboll, kommenterade Lysviks lagledare Kristina Svensson.

Lysvik tog därmed andra raka segern, efter 4-0 mot Nordmark/Filipstad i premiären.

Torsdag 18 maj 19.00 spelar Lysvik borta mot Edebäck-Uddeholm.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollHagforsvallenIK VikingLysviks IF herr

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare