Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gården på postadress Rösberget 5516 i Torsby

Publicerad:

Påhl John-Henrik Reidner, 46, och Hans Andreas Mattias Reidner, 44, ärver lantbruksfastigheten på Rösberget 5516 i Torsby av Erkus Per Magnus Larsson.

Gården innehåller ett hus med en boyta på 94 kvadratmeter, 1 hektar betesmarker, 2 hektar åkermark och 9 hektar skog. Även en ekonomibyggnad på 197 kvadratmeter står på fastigheten. Affären blev klar i mars 2023.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMalungTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.