Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet i Västra Ämtervik såld till nya ägare

Publicerad:

Försäljningen av lantbruksfastigheten på Aplungsåsen 83 i Västra Ämtervik är nu klar.

Nya ägare blir Arto Alexander och Sören Kristoffer Johansson, båda 26 år, boende på Pilåsen Aplungsåsen i Västra Ämtervik som köper fastigheten av Lars Inge Svensson. Det 81 kvadratmeter stora huset är byggt 1923. Ägarbytet gjordes i mars 2023 och priset blev 1 500 000 kronor.

Till fastigheten hör också 4 hektar åkermark.

I juli förra året såldes ett hus lite mer än kilometer därifrån, på Elofsrud 75. Där blev priset för det 155 kvadratmeter stora huset 2 900 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSunne kommunVärmlands länVästra Ämtervik

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.