Hoppa till huvudinnehållet

Invigning med öppet hus på Selmagården

Publicerad:
Åsa Waldenström (M), ordförande i Sunne kommuns Socialutskottet, invigde på torsdagen det nya särskilda boendet på Selmagården.
Åsa Waldenström (M), ordförande i Sunne kommuns Socialutskottet, invigde på torsdagen det nya särskilda boendet på Selmagården. Foto: Dan Enwall

På torsdagen var det stor invigningsdag med öppet hus på Selmagården. Tal, bandklippning och rundvandring i de nya lokalerna var bland annat det som stod på programmet.

Många intresserade kom för att se det nya särskilda boendet som Fryksdalsbygden för en tid sedan gick husesyn på. En del letade sig också fram till Hjälpmedelsverksamheten som varit i sina nya lokaler en tid men som nu också passade på att ha invigning.

 • Niclas Jansson, vd för Sunne Fastighets AB, höll tal i snöyran.
  Niclas Jansson, vd för Sunne Fastighets AB, höll tal i snöyran. Foto: Dan Enwall
 • Mycket folk strömmade till när det nya särskilda boendet slog upp portarna frö allmänheten.
  Mycket folk strömmade till när det nya särskilda boendet slog upp portarna frö allmänheten. Foto: Dan Enwall
 • Ulrika Johansson, enhetschef för Hjälpmedelsverksamheten, och hennes medarbetare trivs utmärkt i de nya lokalerna som passade på att ha invigning samtidigt som det särskilda boendet.
  Ulrika Johansson, enhetschef för Hjälpmedelsverksamheten, och hennes medarbetare trivs utmärkt i de nya lokalerna som passade på att ha invigning samtidigt som det särskilda b… Foto: Dan Enwall
 • Uppmärksamheten från både media och allmänhet var stor.
  Uppmärksamheten från både media och allmänhet var stor. Foto: Dan Enwall
 • I Hjälpmedelsverksamhetens lokaler propagerade Carl-Jan Granqvist, via tv-skärmen, för träning på äldre dar.
  I Hjälpmedelsverksamhetens lokaler propagerade Carl-Jan Granqvist, via tv-skärmen, för träning på äldre dar. Foto: Dan Enwall

Artikeltaggar

InvigningarNiclas JanssonSelmagårdenSunne Fastighets ABSunne kommunVård och omsorg

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.