Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 12 januari

Publicerad:
Foto: Erik Simander/TT

Sune Berntsson

Smedjebacken

Sune Berntsson avled onsdagen 28 december på Ludvika lasarett, efter flera års sjukdom, i en ålder av 85 år. Han föddes i Glava församling och bodde i Ingmår i mer än trettio år. Under den tiden arbetade han på Strip Steel i Munkfors. 2011 flyttade han till Smedjebacken. Sunes stora intresse var att spela dragspel, vilket medförde att han och sambon Marianne besökte olika stämmor i sin husbil. Närmast sörjande är sambo samt två döttrar med familjer.

Artikeltaggar

DödsfallIngmårLudvikaMunkforsSmedjebackens kommun

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.