Hoppa till huvudinnehållet

Matkassar till behövande i Gräsmark

Publicerad:
Det ekumeniska samarbetet mellan kyrkorna i Gräsmark har utmynnat i att man tillsammans med ICA Nära Rottnahallen delar ut matkassar till behövande.
Det ekumeniska samarbetet mellan kyrkorna i Gräsmark har utmynnat i att man tillsammans med ICA Nära Rottnahallen delar ut matkassar till behövande.

Under 2022 har Svenska kyrkan och Missionskyrkan i Gräsmark haft ett antal gemensamma gudstjänster och samlingar. Bland annat Aftaskaffe en välbesökt aktivitet på onsdagar där man samlas, fikar pratar om allt mellan himmel och jord samt lyssnar till olika inspirerande föreläsningar.

Det ekumeniska samarbetet mellan kyrkorna har utmynnat i att man tillsammans med ICA Nära Rottnahallen delar ut matkassar till behövande i Gräsmark inför julen för att skapa en God jul i bygden för alla.

Artikeltaggar

Etik och religionGräsmarkGudstjänsterIcaJulKyrkorSvenska kyrkan

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.