Hoppa till huvudinnehållet

50:e plats för Nykvist - får åka jaktstart till helgen

Publicerad:
Reporter Fredrik Finnebråth
Fredrik Finnebråth
fredrik.finnebrath@fryksdalsbygden.se
Foto: KALLE PARKKINEN

Emil Nykvist slutade på en 50:e placering i torsdagens sprint i världscupen.

På torsdagseftermiddagen var det sprint, 10 kilometer, i Annecy-Le Grand Bornard i Frankrike, för herrarna.

Emil Nykvist fick ingen vidare start. Två bom i det liggande skyttet gjorde att Sunnekillen halkade efter. Men ett felfritt stående skytte och en okej hastighet i spåret räddade den tuffa inledningen för Emil Nykvist, som slutade på en 50:e plats. Det räcker inte till några poäng, men det var tillräckligt för att Emil Nykvist skulle få kvala in till jaktstarten på lördag.

Artikeltaggar

Emil NykvistSkidskytte

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.