Hoppa till huvudinnehållet

Nilssonbygget tar form - slående lik äldre byggnad

Publicerad:

Bygget på Nilssontomten gå framåt. Byggnaden börjar ta form och för dem som minns gamla tider i Sunne, eller som sett bilder, har säkert noterat likheten med en annan byggnad som uppfördes på orten, fast 62 år tidigare. Javisst, vi tänker ju på Gösta Berling, eller Bogart som byggnaden även kallas. Så här såg det ut när detta hus byggdes 1960.

Byggnaden på Nilsssontomten är slående lik annan byggnad i Sunne...
Byggnaden på Nilsssontomten är slående lik annan byggnad i Sunne...
...nämligen Gösta Berling som såg ut så här när det byggdes 1960.
...nämligen Gösta Berling som såg ut så här när det byggdes 1960. Foto: Fryksdalsbygden

Artikeltaggar

Bostad och byggenBostäderBränderBrott, lag och rättFastigheterFryksdalsbygdens bildarkivNilssontomtenSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.