Hoppa till huvudinnehållet

52:a Ingmårslucian korad

Publicerad:

Under söndagseftermiddagen var det dags för det traditionella luciafirandet i Ingmårs bygdegård.

I år korades den 52:a lucian i ordningen, och hon heter Elvira Carlsson. Tärnor var Lilly Mirkovic, Saga Karlsson, Elna Gerdin, Lisa Olsson, Ellen Olsson och Agnes Olsson. Bygdegården var fullsatt och de fick ta del av ett fint luciafirande med luciasång, ackompanjerat av Carita Höök på piano. Tomten kom med godis till alla barnen.

Brödtext här...

Artikeltaggar

GodisIngmårLuciaMat och dryck

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.