Hoppa till huvudinnehållet

De är RIK:s senaste nyförvärv: ”Störst utvecklingspotential i Fryksdalen”

Publicerad:
Jawad Ahmadi är tillbaka i Rottneros IK.
Jawad Ahmadi är tillbaka i Rottneros IK.

Rottneros IK fortsätter på den inslagna vägen.

Nu är nyförvärv nummer åtta och nio presenterade. Det är två välbekanta ansikten i kommunen, Jawad Ahmadi och William Andersson, som förstärker.

Jawad Ahmadi har varit med länge, men är fortfarande bara 23 år. Han har förflutet både i RIK och IFK Sunne. Senast spelade han i Lysviks IF i division 6 - med stor framgång.

Mittfältaren har en teknisk nivå som få spelare kan mäta sig med i kommunen, vilket RIK hoppas ska märkas när han är tillbaka på sin gamla hemmaplan, Ekebyvallen.

– Vi får tillbaka en mer rutinerad och mogen spelare som förmodligen är den som har störst utvecklingspotential i Fryksdalen, skriver RIK.

William Andersson, 22, lämnar Gettjärn för Rottneros.
William Andersson, 22, lämnar Gettjärn för Rottneros.

En annan som är klar för Rottneros IK är William Andersson, 22, från Gettjärns IF. Där får de en lång och fysisk spelare som spelade några matcher i RIK den gångna säsongen. Han är även uppväxt i bygden.

– William överraskade positivt med sitt spel i Rottneros. Vi är jätteglada att ha lyckats fått hem honom, skriver Rottneros IK.

Kylig stämning efter värvningskarusellen: ”Vi har ingen relation”Finnebråth summerar fotbollssäsongen - utser årets lag och spelareRIK värvar från Sunne - igenRottneros värvar friskt - uppe i sex nyförvärv: ”Mycket talangfull spelare”Värvningståget fortsätter: ”Väldigt stark och snabb”RIK:s första nyförvärv - duo från Bäck: ”Tror vi kan bygga något vackert”

Artikeltaggar

FotbollGettjärns IFIFK SunneLysviks IFNyförvärvRottnerosRottneros IKSilly season

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.