Hoppa till huvudinnehållet

Nej till hundrastgård på Kolsvik

Publicerad:
Reporter Karina Johansson
Karina Johansson
karina.johansson@fryksdalsbygden.se
Medborgarförslag om hundrastgård vid Kolsvik avslogs.
Medborgarförslag om hundrastgård vid Kolsvik avslogs.

Allmänna utskottet i Sunne kommun avslog ett medborgarförslag om att göra hundrastgård på före detta fotbollsplanen vid Kolsvik.

Man motiverar beslutet med att det redan har fattats beslut om en hundrastgård i Betelparken. Vid sammanträdet behandlads också ett medborgarförslag om en grillplats vid Ransbyviken. Det besvarades med att en förening kan söka byapeng för att bygga en sådan.

Artikeltaggar

Allmänna utskottetKolsvikMedborgarförslagPolitikSunne kommun

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.