Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Vi har samma målsättning

Publicerad:
Petra Svedberg, kommunchef i Sunne. Foto: Dan Enwall

Svar till Linn Åslund:

Hej Linn. Är verkligen ledsen över att du uppfattar mitt insändarsvar där jag bemöter brevet ”Skolupproret” som härskarteknik. Det är det sista jag vill! Tyvärr är det lätt att missförstå varandra i text. Jag bjuder gärna in till fortsatt dialog där öppenhet, medskapande och tillit är viktiga faktorer och där vi lyssnar på varandra. Vi har samma målsättning och vi jobbar varje dag för att Sunne ska vara en attraktiv skolkommun. Det är tillsammans vi hittar de bästa lösningarna. Vi hörs.

Petra Svedberg, kommunchef

Artikeltaggar

InsändareSunneSunne kommun

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.