Hoppa till huvudinnehållet

Efterlängtad poäng för Bäckalund – bröt förlustsviten mot Värmskog

Publicerad:
Bäckalunds IF spelade lika mot Värmskogs SK
Bäckalunds IF spelade lika mot Värmskogs SK

Det har varit en tung period med fem förluster i rad för Bäckalund i division 5 Värmland västra herr i fotboll. Men hemma mot Värmskog bröts den tuffa sviten. Det blev 4-4 (1-2) i matchen på Granevi, och åtminstone en poäng för Bäckalund.

– Vi gör en riktigt bra insats i den här måstematchen. Vi vänder 1-3 till ledning, men tyvärr så kvittar Värmskog mot slutet, kommenterade Bäckalunds tränare Thomas Larsson.

Stefan Larsson 3 och Johan Brännlund Hagelin gjorde Bäckalunds mål, medan Johan Hjärt, Daniel Höglander Emilsson, Oscar Klarström och Arvid Kumm stod för gästernas målgörande.

Bäckalund har en oavgjord och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Värmskog har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Bäckalunds andra oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Bäckalund sist i serien, medan Värmskog är på nionde plats.

I nästa omgång har Bäckalund Rinn borta på Rinnevi, söndag 18 september 11.00.

Artikeltaggar

Bäckalunds IFDivision 5 Värmland västraFotbollGraneviVärmskogs SK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.