Insändarsvar: Svar på ointressant fråga

Insändare
PUBLICERAD:
Fredrik Andersson (M) svarar Mathias Berntsen (S) och Linda Johansson (S).
Foto: Fredrik Finnebråth
Svar till Mathias Berntsen (S) och Linda Johansson (S)

Ni tycker att jag använder er slogan och undrar varför folk ska välja en kopia över originalet. Ointressant fråga tycker jag, men ni ska ändå få ett svar. För er är det en valslogan, beslutat av ert högkvarter i Stockholm. För Moderaterna i Sunne är det en övertygelse som är betydligt äldre än er valkampanj. Men i slutändan är det innehållet i politiken som är det viktiga. S har varit med och styrt Sunne de senaste fyra åren och vi är övertygade, Sunne kan bättre!

Fredrik Andersson (M)

kandidat, Sunne kommunfullmäktige

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.