Hoppa till huvudinnehållet

Hon blir ny VD för Rottneros Bruk: ”Känns spännande och roligt”

Publicerad:
Sofia Hidén blir ny VD för Rottneros Bruk.
Sofia Hidén blir ny VD för Rottneros Bruk.

Efter årsskiftet tillträder Sofia Hidén som ny VD för Rottneros Bruk. Enligt företagets presskontakt har hon lång erfarenhet från ledande positioner inom skogsindustrin, med fokus på utvecklingsarbete och hållbarhetsfrågor.

Hidén har rötter i Säffle, och har bott i Stockholm i många år, men sedan ett år tillbaka bor hon i Sunne. I det pressmeddelandet som bruket skickat ut kommenterar Hidén sin nya post så här:

– Jag trivs med att jobba inom skogsindustrin, vi tillverkar hållbara produkter som efterfrågas och jag vill vara med och bidra till att Rottneros Bruk, med sin långa historia, fortsätter att vara en bra produktionsenhet i framtiden. Det känns spännande och roligt.

Artikeltaggar

NyheterRottnerosRottneros bruk

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.