Hoppa till huvudinnehållet

Inget bullerplank vid Allégården

Publicerad:
Det blir inget bullerplank vid Allégården.
Det blir inget bullerplank vid Allégården. Foto: Karina Johansson

Det blir inget bullerplank vid Allégården.

– Vi fick inte bygglov, då det är prickad mark. Nu är projektet lagt på is, berättar Sunne Fastighets AB:s vd Niclas Jansson.

Det var för några dagar sedan som man fick avslag på bygglovet. Och efter det har Niclas Jansson nåtts av information om att de boende på Allégården inte är fullt nöjda med uppförande av plank, och då väljer man att inte gå vidare.

– Anledningen till att vi ville bygga bullerplank var egentligen för att underlätta för våra hyresgäster. Men nu verkar det som om de tänkt till kring detta och inte är så glada åt att ett bullerplank upprättas. Då ser jag ingen anledning till varför vi ska överklaga avslaget på bygglovsansökan, berättar han.

Han berättar också att han inte sörjer att projektet läggs ner.

– Jag kände mest att vi var tvungna att göra något och det var det enda jag kunde komma på som stod i min makt att genomföra. Resten ligger utanför mina arbetssysslor. Så jag gråter inte över detta, berättar han.

Artikeltaggar

AllégårdenBullerNiclas JanssonNyheterSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.