FB erbjuder gratis nyheter till unga läsare: ”Roligt och spännande”

Samhälle
PUBLICERAD:
Det är just nu gratis för dig mellan 16 och och 25 år att prenumerera på Fryksdalsbygden. För de mellan 25 och 30 får de ett rejält rabatterat erbjudande på bara 49 kronor per månad.
Foto: Fryksdalsbygden
Att kunna ta del av nyheter och vad som händer i närområdet är viktigt för unga människor. Därför erbjuder nu Fryksdalsbygden gratis läsning på sajten för alla mellan 16 och 25 år. Du som är mellan 25 och 30 får samtidigt ett kraftigt rabatterat erbjudande.

Just nu gör NWT Media en satsning för att få fler unga läsare. Läsare mellan 16 och 25 år kan nu läsa nyheter alldeles gratis fram tills de fyller 25 år och läsare mellan 25 och 30 behöver bara betala 49 kronor i månaden.

Studier visar att ungdomar, precis som alla andra, i huvudsak har en positiv upplevelse av nyheter och att man vill ta del av nyheter för att vara välinformerad och för att kunna fatta de bästa och mest pålästa besluten.

Det är en händelserik sommar att se fram emot. Stora evenemang så som Fryksdalsdansen är tillbaka och höstens val närmar sig.

Sport är något som brukar locka unga läsare, det följer du bäst på fryksdalsbygden.se eller i FB:s app.

Är du en av våra unga läsare? Kom gärna med förslag på vad vi ska skriva om.

– Det känns roligt och spännande att kunna erbjuda alla unga att ta del av vårt nyhetsflöde och allt vi skriver om. Det är så mycket som händer just nu och vi jobbar på att skriva mycket mer om sådant som intresserar unga. Kom gärna med tips på vad ni vill läsa om, säger Dan Enwall, chefredaktör för Fryksdalsbygden.

Erbjudandet når ni på fryksdalsbygden.se/under30.

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.