Hoppa till huvudinnehållet

30 personer gick tipspromenaden i Ingmår

Publicerad:
tipspromenad ingmår
tipspromenad ingmår Foto: Karina Johansson

30 personer gick söndagens tipspromenad vid Ingmårs bygdegård. Bland de vuxna vann Gunde Sandström med 12 rätt medan Jonas Robertsson tog hem förstapriset bland barnen med tio rätt.

Rätt svar på frågorna: Askerudsberget är cirka tre kilometer långt. LSS ska ha sin dagliga verksamhet i bostadshuset på Sundsbergs gård och det finns ingen badplats längs Fryken som heter Jolbacken. Pippi Långstrump heter inte Prusiluta medan Ingmårs sista lanthandel kallades Nygrens. Färjestads nuvarande tränare heter Tomas Mitell och det bodde 95 personer i Ingmår för två år sedan. Handelsbanken ska flytta in i gamla Nordeas lokal och i en serie med hästskovarpa kastar man 32 kast. Kommunens skyddsrum finns under Skäggebergsskolan och de små djuren i Pettson och Findus kallas Mucklor. Jem & Fix ska etablera sig i Sunne och slutligen är 25 det rätta svaret på mattetalet. Utslagsfrågan: omkretsen på krukan var 1275 milimeter.

Artikeltaggar

FamiljIngmårIngmårs skolaSunneTipspromenader

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.