Hoppa till huvudinnehållet

Insändarsvar: Vi ska inte subventionera

Publicerad:
Niclas Jansson, vd för Sunne fastighets AB, bemöter synpunkter som framfördes i en insändare om en butik i Sunne som fått lägga ned.
Niclas Jansson, vd för Sunne fastighets AB, bemöter synpunkter som framfördes i en insändare om en butik i Sunne som fått lägga ned.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till insändare ”tråkig utveckling för butik”

Tack för dina synpunkter.

Vi beklagar verkligen att verksamheten inte kan vara kvar, men vi är ett aktiebolag som agerar på kommersiella villkor. Att subventionera hyror är inget vi står för då det snedvrider konkurrensen gentemot våra andra fastighetsägare samt är ojuste gentemot våra andra hyresgäster.

Vi arbetar med en underhållsplan för att hålla efter våra fastigheter. Ibland kan det halka efter på vissa platser och det försöker vi åtgärda så snabbt som möjligt och efter den budget vi har.

Rörande vårt projekt med fd Hotel Selma så är det helt och hållet lånefinansierat, vilket gör att det ej påverkar vår underhållsambition i övriga fastighetsbeståndet. Budgeten för detta projekt är ej öppen, utan satt sedan lång tid tillbaka. Jag och mina medarbetare jobbar idogt att budgeten hålls och trots det bistra världsmarknadsläget så är vi fast beslutna att kunna hålla det vi lovar. Jag vill hylla samtliga inblandade för ett jobb utöver det vanliga med att hålla projektet inom denna budgetram.

Slutligen vill jag tillägga att vår ambition är att sköta bolaget så att det genererar så bra värde som möjligt då det är ett kommunalt ägt bolag vilket i slutänden betyder att bolagets vinst eller förlust påverkar Sunnes skattebetalare.

Niclas Jansson

vd, Sunne Fastighets AB

Artikeltaggar

InsändareNiclas JanssonSunneSunne Fastighets AB