Hoppa till huvudinnehållet

Samlade pengar till Ukrainas barn

Publicerad:
Reporter Karina Johansson
Karina Johansson
karina.johansson@fryksdalsbygden.se
Anna-Greta Olsson Berggren höll andakt i samband med välgörenhetskonserten. I bakgrunden Sunne kyrkokör.
Anna-Greta Olsson Berggren höll andakt i samband med välgörenhetskonserten. I bakgrunden Sunne kyrkokör. Foto: Fredrik Finnebråth

I söndags eftermiddag arrangerades det välgörenhetskonsert till förmån för Ulrainas barn. Medverkade gjorde Sunne manskör och Sunne kyrkokör och solist var Carita Höök. Vid pianot satt Mattias Boström och Leo Johansson medan Anna Åkerlind spelade fiol. Komminister Anna-Greta Olsson Berggren höll andakt och behållningen tillfaller Act, Svenska kyrkans hjälparbete för Ukraina.

Artikeltaggar

Anna-Greta Olsson BerggrenNyheterSunneSunne kyrkaUkraina

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.