Hoppa till huvudinnehållet

Miljonvinnaren från Sunne: ”Vill blåsa ut hela köket”

Publicerad:
En kvinna i 50-årsåldern i Sunne tog hem en miljon på Lotto under onsdagen.
En kvinna i 50-årsåldern i Sunne tog hem en miljon på Lotto under onsdagen. Foto: Christoffer Eltvik

Det var under onsdagskvällens lottodragning som en spelare i Sunne plockade hem en miljon kronor.

– Jag är i chocktillstånd tror jag, hur kan detta hända mig, säger vinnaren, en kvinna i 50-årsåldern, i ett pressmeddelande.

Onsdagens lottovinnare i Sunne kunde inte tro att det var sant när Svenska Spel och vinnarkommunikatören Daniel Arnkvist kontaktade henne – men var nära att missa samtalet om att hon blivit miljonär.

– Du skojar med mig!? Då ska jag inte gå till jobbet i morgon! Jag är i chocktillstånd tror jag, hur kan detta hända mig, säger den nyblivna vinnaren som initialt inte tänkte svara då hon trodde att det var en telefonförsäljare.

Kvinnan är årets fjärde värmlänning att vinna över en miljon. Sammanlagt har de fyra vinnarna fått dela på drygt 12,5 miljoner.

Planerna för vad som ska hända med vinsten är redan satta.

– Jag är en cykeltjej så jag ska köpa mig en ny heldämpad mountainbike. Sedan vill jag även blåsa ut hela köket och renovera, berättar vinnaren.

Miljonvinst till ytterligare en lottospelande värmlänning

Artikeltaggar

SunneSvenska spelTrav

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.